Connect with us

Hír

Kuechlynek elege van az agyrázkódásból

Aligha meglepő ez a kijelentés annak tudatában, hogy az elmúlt két szezonban 9 meccset is kihagyott agyrázkódás miatt a Panthers és a liga legjobb linebackere. Az pedig különösen fájó volt számára, hogy emiatt nem is tudott segíteni a csapatán a rájátszásban, pedig addigra már kiengedték az Agyrázkódás Protokollból.

 

 

Mindenki tudja, hogy játszani akarok, bármi áron. Sajnos azonban a stáb tavaly úgy döntött nem kockáztatják az épségemet, ezért csak az oldalvonal mellől tudtam segíteni a srácoknak. Most azonban végeztem az agyrázkódással, teljesen elmúlt, úgyhogy remélem már leszállnak erről a témáról ha interjút készítenek velem.

 

Kuechly a posztjából adódóan rendkívül sok fejsérülés veszélynek van kitéve, ami tavaly és tavalyelőtt is problémát jelentett a számára, de reméli, hogy ez többet nem gátolja majd a karrierje során. A Panthersnél viszont koránt sem ennyire derűlátók legjobb védőjátékosuk állapotáról, és folyamatosan győzködték Kuechlyt, hogy mindenféle vizsgálatokon és orvosi tanácsadásokon vegyen részt az agyrázkódásokkal kapcsolatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!