Connect with us

Hír

Bell nem aggódik a szerződése miatt

Már csak kevés olyan játékos van, aki franchise taget kapott, és még nem kötöttek vele nagy szerződést. Valakiről már kiderült, hogy tag alatt játssza végig a 2017-es esztendőt, de Le’Veon Bellről még nem tudni, hogy melyik csoportba fog tartozni. A játékos úgy néz ki elengedte a dolgot, és lesz ami lesz alapon készül az új idényre.

 

 

Mivel az eredetileg kiírt július 15-i határidő szombatra esik, egy sikeres fellebbezést követően kitolták 17-ére, azaz hétfőre a szerződések megkötésének határidejét. Mint ismert, Bell semmilyen edzésen nem jelent meg az offseason során, hiszen – egyedüli játékosként a ligában – a franchise tendert sem írta még alá, érvényes szerződés nélkül pedig jobbára csak egyedül edzhet otthon. Ha nem ír alá semmit július 17-ig, akkor automatikusan a franchise tag összegét kapja meg, és az azzal járó egy éves szerződést a következő FA piac nyitásáig. Ha aláírja, ha nem, esetében ez $12,1 milliót jelent, ami azért nem rossz kereset egy szezon alatt.

 

A Steelers viszont pletykák szerint szeretne tárgyalni egy szerződésről, ami nagyjából a határidő környékére várható, már ha a játékos is elfogadja. Azt viszont nehéz eldönteni, hogy ki lehet itt a nyertes ezzel a huzavonával. Tavaly már láthattunk példát, hogy zokszó nélkül visszavonták egy top játékos franchise tagét, Josh Norman járt így a Panthersnél. Ha továbbra sem jutnak közös nevezőre, vagy a játékos úgy dönt, hogy holdoutol ha nem kap hosszú távú szerződést, akkor a Steelers is simán megteheti ugyanezt. Bell ugyanis top RB fizetést akar magának, ami a képességeit és a csapatban játszott szerepét tekintve teljesen legit kérés, de a zsinórban két eltiltás azért csak ott motoszkálhat még a Steelers front office fejében.

 

Jelenleg a Billses LeSean McCoy a legjobban fizetett futó a maga $8 milliós éves átlagával, de egy franchise taggel már kapásból ennek az összegnek a másfélszeresét kapná Bell. Valószínűleg $10 millió fölötti átlagról beszélünk az ő kérése kapcsán, ami a mai NFL-ben sok lehet egy futóért, még ha ő is a legjobb a posztján jelenleg. Kíváncsian várjuk, hogy végül ki adja be a derekát a közös jövő reményében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!