Connect with us

Hír

Collins: Lenyomjuk a Cowboyst

A Giants tavaly a liga egyik legjobb védelmével megszerezte az egyik rájátszást érő helyet a Cowboys mögött. 11-5-tel végeztek a második helyen, a Cowboys pedig csak azért lett 13-3-as, mert az utolsó forduló teljesen érdektelen volt a számukra. Azonban a Dallas két vereségét is a Giantstől szenvedte el, az óriások egyik legjobbja, Landon Collins szerint ez idén is meg fog történni.

 

Kétlem, hogy a Cowboys megvédeni az NFC East elsőségét. Nem fogják kontrollálni a csoportot. Én mondom nektek, hogy nem fognak nyerni. Biztos, hogy lenyomjuk őket.

 

 

Az NFC Eastben a 2004-es Eagles óta nem volt duplázó, ez mindenképp a Giants mellett szól. A csapat ráadásul erősebb lett, mint tavaly, miközben a Cowboys a kezdő támadófalának 2/5-ét, illetve a tavaly kezdő secondary nagy részét elveszítette, miközben Zeke Elliottra jó eséllyel pár meccses eltiltás jár. Van esélye tehát a Giantsnek, bár aligha lesz könnyű dolguk, már csak maguk miatt sem (tavaly rengeteg szoros meccsüket megnyerték, ezt pedig nem lehet hosszú távon fenntartani).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!