Connect with us

Hír

Brown kész a holdoutra

Az elkapó DeAndre Hopkins  ott lesz az edzőtáborban, annak ellenére, hogy szerződést, akar. A kiváló left tackle Duane Brown viszont nem. Ő is szerződést akar. Főleg, hogy az LT fizetésen nagyon elszálltak most, Riley Reiff, Matt Kalil 11 millió körül keresnek, Russell Okung pedig 13,2 milliós fizetésével pedig a legjobban kereső LT, ami azért nagyon vicces, mert egyikük sincs még csak a top15-ben sem. A korábbi első körös Brown jelenleg simán kaphatna a piacon egy Andrew Whitworth féle 11 milliós fizetést, de a 13 millió sem elrugaszkodott elképzelés rövid távon.

 

 

A lassan 32 éves Brown egy elképesztően jó tackle, a Texans messze legjobb falembere. 2010-óta a posztja krémjéhez tartozik, természetesen meg is van fizetve, évi átlagban 8,9 milliót visz haza. Igen ám, de az utóbbi szerződéséből már csak két év van hátra, és hiába keresne 9,65 és 9,75 milliót, egy cent sem garantált belőle. Így egy szezon előtti sérülés vagy bármi esetén kivághatná a csapat, ő pedig pénz nélkül maradna.

 

Emiatt egy jó ideje már nem edzett, ami elvileg 80 ezer dollár mínuszt jelentett neki. Most pedig úgy néz ki, az edzőtábort is kihagyja, ez viszont költségesebb lesz, naponta 40 ezer dollárt bukhat a hiányzásokkal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!