Connect with us

HĂ­r

Reed ismét teljes értékƱ

A Washington Redskins aktivålta Jordan Reedet a PUP liståról azok utån, hogy a tight end åtment a fizikai teszteken, így ismét teljes mértékben csapata rendelkezésére åll.

Reed egy lĂĄbfejsĂ©rĂŒlĂ©s miatt kerĂŒlt PUP listĂĄra, mĂ©g mielƑtt a Redskins edzƑtĂĄbora megkezdƑdött volna. A jĂĄtĂ©kost folyamatosan kĂ©rdezgettĂ©k, hogy kĂ©szen ĂĄll-e mĂ©g Ă­gy is a szezonkezdetre, vĂĄlasza pedig mindig azt sugallta, hogy egyĂĄltalĂĄn nem aggĂłdik e miatt.

 

 

A 27 Ă©ves tight end speciĂĄlis, testreszabott cipƑben fog pĂĄlyĂĄra lĂ©pni, aminek köszönhetƑen az ehhez hasonlĂł sĂ©rĂŒlĂ©sek remĂ©lhetƑleg a jövƑben el fogjĂĄk kerĂŒlni.

RemekĂŒl Ă©reztem magam benne. Rengeteget segĂ­tett a lĂĄbfejemen Ă©s mĂ©g nagyon kĂ©nyelmes is. Nem hiszem, hogy bĂĄrmifĂ©le problĂ©ma is lenne ezzel a szezonban, mĂĄr most nagyon jĂłl haladok a teljes gyĂłgyulĂĄs felĂ©.

Reednek tavaly agyrĂĄzkĂłdĂĄs Ă©s vĂĄllsĂ©rĂŒlĂ©s miatt nĂ©gy mĂ©rkƑzĂ©st kellett kihagynia, de mĂ©g Ă­gy is a harmadik legjobb elkapĂłja volt Kirk Cousinsnak, a maga 66 elkapĂĄsbĂłl szerzett 686 yardjĂĄval Ă©s 6 touchdownjĂĄval.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!