Connect with us

Hír

Egy egészséges QB maradt Buffalóban

Sean McDermott, a Buffalo Bills vezetőedzője elmondta, hogy nem csak Tyrod Taylor szenvedett agyrázkódást irányítói közül, hanem a csapat harmadik számú quarterbackje, T.J. Yates is hasonlóan járt a Baltimore Ravens elleni preseason mérkőzés során. Ez azt jelenti, hogy összesen egy egészséges irányítóval rendelkezik a Bills jelenleg.

 

 

Ideális esetben ezzel nem lenne nagy probléma, ugyanis Taylor egyébként sem játszana valószínűleg csapata utolsó mérkőzésén, így neki több mint két hét áll rendelkezésre ahhoz, hogy újra bevethető legyen. Yates sérülése azonban megbonyolítja a helyzetet. Mivel jelenleg csak Nathan Peterman alkalmas játékra a keretből, ezért valakit szerezni kell a posztra.

A negyedik preseason fordulót követően kell a csapatoknak kialakítani az 53 fős keretet, azonban ahelyett, hogy McDermotték már azon gondolkodhatnának, hogy kiket vágjanak ki, még mindig a QB poszt bővítésén kell agyalniuk.

Több mint valószínű, hogy csak erre az egy mérkőzésre kellene beszállnia az érkező játékosnak, azonban ez elég kellemetlen lehet azok számára, akik a rosterre kerülésért harcolnak. Az irányító egy új környezetbe kerülne, egy számára többé-kevésbé ismeretlen rendszerbe, aminek elsajátítására mindössze 3-4 nap állna rendelkezésre. Egy ilyen irányító keze alatt pedig az elkapók sem feltétlen tudnak annyira kiteljesedni. Ez néhány játékos állásába is kerülhet akár.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!