Connect with us

Hír

Hatalmas buktákat rejtett a 2015-ös class

Ma este lesz a rosterszűkítés határideje, vagyis a 90-ről 53-ra történő csökkentés, ami miatt rengeteg játékost fognak elbocsátani a csapatok. A veteránok mellett a még újoncszerződéssel rendelkező játékosok sincsenek biztonságban, főleg a 2015-ös class tagjai. Az elmúlt napokban ugyanis sorra dobálja ki ezen class játékosait az a csapat, amelyik draftolta őket.

 

 

A kezdőlökést Laken Tomlinson elcserélése okozta, akit az első körben választott ki a Lions a 2015-ös drafton, és a liga legrosszabb guardjai közé tartozott az elmúlt két évben. A Lions azóta egy újabb harmadéves játékostól szabadult meg, méghozzá Alex Cartertől. A fiatal safety 3. körös pick volt 2015-ben, most pedig kivágta őt a Lions. Martin Mayhew, a csapat akkori general managere újra igazolta, miért is tette őt lapátra a detroiti franchise a 2015-ös szezon végén.

 

Nem csak Tomlinson volt az egyetlen viszonylag nagyobb nevű támadófalember akit nem tartott meg a csapata, hasonló sorsa jutott a vikingsos T.J. Clemmings is. Ő is hasonlóan pocsék teljesítménnyel rukkolt elő amióta a ligában van, két szezon alatt 30 találkozón kezdett, de finoman szólva sem nyűgözte le a csapatot, az aktuális irányítót meg pláne. Mint ahogy Ty Sambrailo sem Denverben, érte azonban ki tudtak csikarni egy draftpicket a Falconstól, méghozzá egy 2018-as 5. köröset. Ő anno egy 2. körös pickjébe fájt a Broncosnak a 2015-ös drafton, de még abba a gyenge támadófalba sem tudott beférkőzni.

 

A sort végül Xavier Cooper zárja, aki 3. körös DT volt a 2015-ös játékosbörzén, most azonban szabadügynök lett, miután a Browns kivágta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!