Connect with us

Hír

Kevin White-nak ennyi volt az NFL?

Hihetetlen pechszériában van a Bears harmadéves elkapója, Kevin White. Azok után, hogy az elmúlt két évben alig látott pályát sérülés miatt, most könnyen a Bears első számú elkapója is lehetett volna, ám ő is tagja lett annak a klubnak, akik már az első fordulót követően befejezték a szezont.

 

 

White mindössze ötödik(!) találkozóján lépett pályára a Falcons elleni meccsen a Soldier Fielden, de nem tartott sokáig számára az öröm. Miután két elkapást már megcsinált 6 yardért, csőstül jött a baj: eltörte a kulcscsontját, ami műtétre szorul, ez pedig azt jelenti, hogy befejezte a 2017-es szezonját, hiszen a Bears azóta IR-re tette őt. Nem csak ő járt így, hiszen Allen Robinson is kiesett a teljes szezonra, ami szintén nagy érvágás főleg hogy mindkettő megvan jó pár fantasy ligámban.

 

Bár a támadósorban új csillag született Tarik Cohen személyében, az elkapókból kezdenek fogyni. Cameron Meredith a preseasonben esett ki a teljes szezonra, Victor Cruzt a keretszűkítést követően elküldte a csapat, Markus Wheaton pedig nem léphetett pályára szintén sérülés miatt, bár az ő szezonja legalább nincs veszélyben. Most White is kiesett a sorból, ami annyit tesz, hogy jelenleg Kendall Wright és Josh Bellamy a két életképes elkapó a keretben, és ezen még Wheaton sem tud sokat dobni. Természetesen White számára a legfontosabb kérdés a hogyan tovább lehet, mert nem túl jó ajánlólevél az 5 meccs 3 szezon alatt…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!