Connect with us

Hír

Cameron Meredith szezonjának is vége

Minden mérkőzés utáni nap után félve nyitom meg a weboldalakat, mert tudom, hogy ami szembejön az nem csak móka és kacagás, de egy-két súlyos sérülés is lesz. A harmadik preseason hét vasárnapi játéknapja sem telt el másképp, ezúttal a Bears szurkolók foghatták a fejüket, ugyanis Cameron Meredith szenvedett súlyos sérülést.

 

 

A Bears elkapója az első negyedben szenvedett térdsérülést és valószínűleg az egész szezont ki kell hagynia. A problémát már rögtön a play után lehetett látni, ugyanis a wide receiver lába borzasztó csúnyán festett és nem is úszta meg könnyebb sérüléssel. A csapat számára különösen fájó lehet a játékos elvesztése, Jeffery távozása és Kevin White múltbeli sérülése miatt Meredith volt az elsőszámú elkapó.

 

Meredith ráadásul nem az egyetlen sérült volt a mérkőzésen, Prince Amukamara bokasérüléssel fejezte be a napot, a long snapper Patrick Salesnek pedig szintén térdproblémák miatt hagyta el a pályát. Igaz, egyikük elvesztése sem olyan fájó mint Meredith kiválása, de ismét sok sérült van Chicagóban.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!