Connect with us

Érdekességek

Sosem sackelték ennyiszer Bradyt, mint idén

A Patriots irányítója vezeti a ligát passzolt yardokban és ilyen ütemben NFL-rekordot jelentő 5596 yarddal zárná az évet. Azonban vannak aggasztó jelek nem csak a védelemben, hanem a támadósorban is.

 

 

Bradyt már most 13 alkalommal sackelték a szezon negyedénél, miközben az egész tavalyi idényben összesen 15-ször sikerült az ellenfeleknek földre vinni. Ilyen ütemben 52-szer fogják sackelni a 2017-es szezonban, ami a legrosszabb mutató lenne karrierje során. Az eddigi legtöbb benyelt sackje 41, még 2001-ből, amikor Bledsoe sérülése után megkapta a kezdő posztot.

 

A 2-2-val álló Patriots legnagyobb problémája persze nem ez, hanem a védelem, de ez is aggodalomra adhat okot. Egyébként emögött az húzódhat meg, hogy Bradyék egy sokkal vertikálisabb támadójátékra álltak át az eddigi horizontális, rövid passzos játékhoz képest, így több idő kell a játékok kibontakozására, ezáltal pedig több idő marad az ellenfél pass rushereinek odaérni a jövőbeli Hall of Famer irányítóra. Az pedig egy érdekes kérdés lehet, hogy hány ütést bír ki a már 40. életévét betöltött Brady.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!