Connect with us

Hír

O’Brien: A vonat nem vár

A Texansnak tavaly is meg kellett birkóznia azzal, hogy JJ Watt nem áll rendelkezésükre. Erre idén is sor kerül, ráadásul Whitney Mercilust is elvesztették, a legproduktívabb passzsiettetőjüket. Mindkét játékost műteni kell és ki kell hagyniuk a szezon hátralevő részét, de ahogy ilyenkor szokás, tovább kell lépni és pótolni kell a legnagyobb sztárokat is. Ez a feladat vár Bill O’Brienre.

 

A vonat nem vár. Ez teszi az NFL-t azzá, ami. Most másnak kell fellépnie. Többeknek is fel kell lépnie, nem csak egy játékosnak. Végül is ezért kell összerakni egy minél jobb keretet.

 

 

 

O’Brien persze tudja, hogy szinte lehetetlen Wattot és Mercilust pótolni.

 

Kiváló játékosok. Természetesen nagyon sajnálom őket. Nagyon kemény, hogy belerakják ezt a rengeteg munkát a felkészülésbe, szívüket-lelküket kiteszik a pályán és egy sérülés rövidre vágja a szezonjukat, ez nagyon kemény dolog. Több játékos együttes munkája kell majd, hogy betömjük ezeket a lyukakat. Jobbak leszünk, nem adjuk fel az évet. Előre tekintünk az idény további részére, úgy érezzük, nagyon jó csapatunk van.

 

 

Jadeveon Clowney jelenléte persze segít, de valószínűleg problémákat fog okozni Watt és Mercilus pótlása, közel sincs ilyen kaliberű cseréje a Texansnak, de persze egyik csapatnak sem lenne. A támadók legalább brillíroznak, ebben bízhatnak Houstonban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!