Connect with us

Hír

BREAKING: JJ Watt szezonja véget ért!

JJ Watt súlyos sérülést szenvedett a Chiefs-Texans vasárnap esti rangadó legelső drive-jában és nagyon hamar kiderült a diagnózis, eltört a sípcsont tálcája a lábában (ez konkrétan a térd alatt helyezkedik el). Ezen felül lehet a szalagok is sérültek, erről a mai MRI ad majd több információt. Ian Rapoport információi szerint véget is ért a szezonja.

 

 

Minden bizonnyal IR-re teszi a csapat, ez pedig azt jelentené, hogy sorozatban két szezont is sérültlistán fejez be Watt, tavaly egy hátprobléma miatt kellett kihagynia 13 meccset. Idén a statisztikai lapon nem volt domináns, hiszen egyetlen egy sacket sem szerzett, illetve csak 11 tackle-je és 2 leütött passza van, de folyamatosan nyomást tudott generálni. Nyilvánvalóan nagy veszteség ez a Texans számára, ráadásul Whitney Mercilusnak is el kellett hagynia a pályát a Chiefs elleni meccsen, azóta kiderült, hogy neki is véget ért a szezonja.

 

A Watt-Clowney-Mercius trió a legfélelmetesebb pass rusher egység volt a ligában, de Watt elvesztése nem csak a futballpályán fájó – ahol egyébként Christian Covington helyettesítheti majd. A Harvey hurrikán pusztítása után Watt adománygyűjtése elképesztő erőt adott Houston városának és több, mint $37 milliót sikerült összegyűjteni a rászorulók részére. Watt egy bálvány a városban, a Texans arca és nem mellesleg egy vezéregyéniség a csapatnál is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!