Connect with us

Hír

Watt mellett még egy pass rusherét elvesztette a Texans

JJ Watt szezonja véget ért a Texans vasárnap éjjeli mérkőzésének első drive-ján, és pontosan így járt Whitney Mercilus is. Mercilusnak nem a lába tört el, hanem a mellizma szakadt el, ezért kerül sérültlistára, ezzel pedig a Texans elvesztett három legjobb pass rusheréből kettőt.

 

 

Mercilust Brennan Scarlett helyettesítette, de a kiváló pass rusher produktivitását szinte lehetetlen lesz pótolni. Tavaly a csapata legtöbb sackjét szerezte 7,5-tel, 2015-ben pedig 12 zsákolásig jutott. A csapat tavalyi elit védelme így elvesztette Wattot, Mercilust, Bouye-t (aki Jacksonville-be igazolt), Wilforkot (visszavonult), Cushingot (10 meccses eltiltás), így pedig csak Jadeveon Clowney, Kareem Jackson, Jonathan Joseph és Benardrick McKinney maradt az igazi playmakerek közül a csapatban – már ha a két cornert még annak nevezhetjük.

 

Nagy szerencséje a Texansnak, hogy a támadósor legalább beindult, Deshaun Watson kezdetése egy szikra volt, a bomba pedig felrobbant, az utóbbi két meccsen több, mint 90 pontot pakoltak fel a táblára, ezzel pedig jó esélyekkel pályáznak az AFC South trónjára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!