Connect with us

Hír

Teddy újra edzhet!

Miután a Vikings megint elfogyasztott egy kezdő irányítót (Sam Bradfordnak a karrierje is veszélyben lehet), végre van valami jó hír is a számukra: a korábbi első körös irányító, Teddy Bridgewater 14 hónap újra edzhet!

 

 

Eddig is több videó volt már arról a neten – sokat maga Teddy töltött fel – hogy csinál különféle gyakorlatokat. Ez mind szép és jó volt akkor, de ez közel sem az a szintű terhelés, amit az ember akkor kap, ha egy NFL meccsre készül a csapattal (a meccsterhelésről nem is beszélve). Most azonban már annyira jól van a fiatal QB, hogy vélhetően részt fog venni a csapat edzésein is a héten. Hogy játszani is fog-e, az már más kérdés, valószínűleg még csak a padon fog kezdeni, ha egyáltalán eljut az aktív rosterig.

 

Viszont ez mindenképpen jó hír a csapatnak, ami jelenleg vezeti a csoportját, illetve Aaron Rodgers komoly és Matt Stafford enyhébb sérülése miatt jelenleg pole-pozícióban van a csoportgyőzelme. Már csak egy jó (értsd: az amúgy korrektül játszó Case Keenumnál jobb) irányító kellene, hogy kihasználják a lehetőséget.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!