Connect with us

Hír

A Saints már megint hülye volt

A New Orleans Saintsnek az utóbbi időben rengeteg idióta és megmagyarázhatatlan igazolása volt. Az egyik ilyen volt például a safety Jairus Byrd leigazolása akkor, amikor egy hot dogot nem vehettek volna abból a pénzből, ami a fizetési sapka alatt maradt nekik. De mondhatnám a TE Coby Fleenert a maga 7,2 millió dolláros fizetésével, a kísérletet CJ Spillerrel, meg persze itt van Adrian Peterson is.

 

Petersont két évre igazolta le a Saints úgy, hogy volt már a keretben egy Mark Ingram, aki lubickolt a rendszerben, illetve két nappal az előtt, hogy felcseréltek Alvin Kamaráért. Nem tudni, hogy mit akartak ezzel elérni, ugyanis Peterson már nem tűnt az igazinak, sokat volt sérült, és még véletlenül sem illett a rendszerbe. Nem volt szakértő, aki értette volna a lépést, és nekik (nekünk, mindenkinek, kivéve a Saintsnek) lett igaza:

 

AP négy meccs alatt 87 yardot futott 27 kísérletből a Saintsben, TD nélkül, hármas átlaggal.

 

Nem meglepő módon a Saints elcserélte a jövőbeli Hall of Famer futót, mégpedig Arizonába. Ott pedig első meccsén, egy a Saintsénél messze pocsékabb fal mögött futott 26-szor 134 yardért (5,2-es átlag) és két TD-ért. Mindezt úgy, hogy nem volt a csapatban egy fél évet, nem edzett, nem tanulta a playbookot, semmit. Nem lett jobb játékos ő a Cardinalsban, mint volt a Saintsben, mindössze el kezdték úgy használni, ahogy még hatékony tud lenni.

 

Persze ez nem jelenti azt, hogy AP most majd 1000 yardos lesz. Lehet ez volt az első és utolsó jó meccse idén. Ettől függetlenül továbbra is igaz lesz, hogy a Saints hatalmas luftot lőtt vele, a sokadikat az utóbbi években.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!