Connect with us

Hír

Eli Manning a padon köthet ki, ha már biztosan elúszott a szezon

A Giants mester Ben McAdoo-nak esze ágában sincs lecserélni a 36 éves, a körülményekhez képest is gyengébben teljesítő Eli Manninget. Ezzel szemben a GM Jerry Reese nem zárkózott el az ötlettől, szerinte simán elképzelhető, hogy az idei draft 3. körében kiválasztott Davis Webb pályára léphet a későbbiekben, igaz

 

nem most, ugyanis még mindig teljes erőbedobással küzdünk és remélhetőleg helyrehozhatjuk ezt a szezont.

 

Ha ezt komolyan gondolja, akkor Webb akár 2-3 héten belül is pályára léphet, hisz 1-6-os mérleggel áll a csapat, a bye week utáni három körben pedig a Rams és a Chiefs ellen is játszanak. Még egy vereség, és gyakorlatilag minden minimális realitása elvész a rájátszásnak, akkor pedig már akár játszhatna Webb is.

 

 

Persze a fiatal irányító nem véletlenül lett harmadik körös, ha pedig a Giants így folytatja, akkor az első körben nyugodtan szerezhet magának prémium tehetséget is a posztra, az ő játékával inkább csak a biztos top5-ös picket biztosítaná be a csapat. Ráadásul, és inkább ez itt a lényeges, hogyan ülteted le a franchise arcát, a kétszeres Super Bowl győztes Eli Manninget egy harmadik körös újoncért úgy, hogy közben szopóágon van a csapat? Aligha hiszem, hogy ezt a szurkolók méltányolnák, pláne New Yorkban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!