Connect with us

Hír

Több mérkőzés időpontja is változott

A szezon felén túl már kezd kikristályosodni hogy melyik csapatok tartoznak a liga élvonalába. Az NFC-ben nagy meglepetésre a Rams és a Saints is remekül szerepel, szinte már a playoff kapujában mindkét gárda, így nem csoda, hogy a nagy amerikai tévétársaságok is őket akarják.

 

 

Ennek megfelelően a 12. és a 13. héten is módosításra került a televíziós közvetítés, amit mi, itt Magyarországon is megérzünk. A leglényegesebb változások, hogy a Saints kétszer is a 10.25-ös sávban játszik majd, előbb a Rams, majd a Panthers gárdájával. Ez csupán annyit jelent a hazai Saints fanoknak, hogy nagy valószínűséggel az egyik mérkőzés megtekinthető lesz itthon is a televízióba, de nyilván akik látni akarják csapatuk mindkét meccsét, azok találnak módot rá, hogy mindkét vasárnap láthassák kedvenceiket.

 

A Saints mellett a Rams és a Panthers is kiemelt figyelmet kaphat, hiszen mindkét csapat képes kombinatív, látványos támadófocit játszani, így jó mérkőzéseknek lehetünk szemtanúi. A végleges időpontok a záró fordulókra még továbbra is megbeszélés alatt, így elképzelhető, hogy lesz még módosítás az időbeosztásban.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!