Connect with us

ÉrdekessĂ©gek

17 Ă©v alatt semmit nem vĂĄltozott a Bills

Blake Bortles borzasztĂł meccset zĂĄrt a Bills ellen, de csapata Ă­gy is nyerni tudott, Ă­gy a divisional roundra kĂ©szĂŒlhetnek. Az ilyen gyenge irĂĄnyĂ­tĂłjĂĄtĂ©k azonban nem egyedi eset, ha a Bills ellen lĂ©psz pĂĄlyĂĄra a rĂĄjĂĄtszĂĄsban.

 

 

Bortles 23 passzkĂ­sĂ©rletbƑl csak 87 yardot volt kĂ©pes passzolni, rĂĄadĂĄsul csak 12 labdĂĄja talĂĄlt elkapĂłt. Ám mĂ©gis Ƒ fogadhatta a gratulĂĄciĂłkat, hiszen a futĂĄsainak hĂĄla felĂŒl tudott kerekedni az offense a Bills vĂ©delmĂ©n amikor szorult a hurok. Hogy mennyire ĂŒltek a futĂĄsok, nos, több yardot szerzett futva mint passzolva, ami az irĂĄnyĂ­tĂłk esetĂ©ben nem tĂșl gyakori eset. Ahogy az sem, hogy valaki 100 passzolt yardot sem Ă©r el kezdƑkĂ©nt 20-nĂĄl több kĂ­sĂ©rletbƑl, mĂ©gis nyer.

 

UtĂłbbi olyannyira nem gyakori, hogy legutĂłbb 1999-ben lĂĄthattunk erre pĂ©ldĂĄt. Akkor a titanses Steve McNair 24 kĂ­sĂ©rletbƑl mindössze 76 yardot passzolt, Bortlesszel ellentĂ©tben rĂĄadĂĄsul interceptiont vĂ©tett, szintĂ©n egy AFC wild card meccsen. A Jeff Fisher vezette Titans azonban Ă­gy is nyert 22-16 arĂĄnyban, köszönhetƑen annak, hogy bĂĄr McNair nem passzolta szĂ©t magĂĄt, Bortleshez hasonlĂłan a futĂĄsokhoz folyamodott, Ă©s így szerzett TD-t csapatĂĄnak. Ki nem talĂĄljĂĄtok, ki volt az ellenfĂ©l ezen a meccsen.

 

A Buffalo Bills.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!