Connect with us

HĂ­r

Brady: Nem szĂĄmĂ­t, ki mennyire tapasztalt vagy Ă©ppen fiatal

Ezen a hĂ©ten fog a rĂĄjĂĄtszĂĄsban megmĂ©rkƑzni Tom Brady Ă©s Marcus Mariota egymĂĄs ellen, az Ă©rdekessĂ©g ebben pedig az, hogy ez az eddigi legnagyobb korkĂŒlönbsĂ©g kĂ©t kezdƑirĂĄnyĂ­tĂł között, 16 Ă©v. Bradynek a következƑ lesz a 35., MariotĂĄnak pedig a 2. playoff mĂ©rkƑzĂ©se Ă©lete sorĂĄn, tehĂĄt vilĂĄgos, ki a tapasztaltabb. ErrƑl kĂ©rdeztĂ©k a Pats irĂĄnyĂ­tĂłjĂĄt:

Szerintem az lerĂ­ valakirƑl, milyen jĂłl jĂĄtszik valĂłjĂĄban. A nap vĂ©gĂ©n nem az öregek vagy a fiatalok fognak gyƑzelmet aratni, Ă©s nem a hazai vagy a vendĂ©g csapat. Minden a teljesĂ­tmĂ©nyen mĂșlik. Senki nem fogja megcsinĂĄlni helyetted, te vagy kint a pĂĄlyĂĄn azon a poszton, amit kiĂ©rdemeltĂ©l. Az edzƑid hisznek benned, a csapatod bĂ­zik benned. JĂĄtszod, amit kell Ă©s kihozod magadbĂłl a legtöbbet, amit lehetsĂ©ges. Ha neked kell tackle-t adnod, passzolnod, elkapnod, blockolnod, futnod, vagy bĂĄrmit mĂĄst, ki kell hoznod belƑle a maximumot. BĂĄrki is csinĂĄlja ezt jobban abban a bizonyos 60 percben, az fogja megnyerni a meccset. Minden jĂĄtĂ©kos szĂĄmĂ­t, csak ki kell menni oda Ă©s bebizonyĂ­tani, hogy igenis minden mozdulat Ă©s mindenki szĂĄmĂ­t.

A törtĂ©nelem azt mondatja velĂŒnk, hogy a tapasztalat azĂ©rt ĂĄltalĂĄban diadalmaskodik. Ha legalĂĄbb 13 Ă©v kĂŒlönbsĂ©g volt az ellentĂ©tes irĂĄnyĂ­tĂłk között, akkor mind a nĂ©gy alkalommal az idƑsebb nyert. Azt mondjuk tegyĂŒk hozzĂĄ, hogy Brady annyi idƑs volt, mikor megnyerte elsƑ Super BowljĂĄt, mint most Mariota.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!