Connect with us

Hír

Fitzgeraldnak 11 millió oka van arra, hogy maradjon

Larry Fitzgerald egy jövőbeli Hall of Famer elkapó, akinek még 2018-ra élő szerződése van a Cardinalsnál. Ráadásul a fizetéséből 11 millió dollár garantálttá vált pénteken, így őt már biztos nem küldi el a Cardinals (nem mintha akarták volna), bármi is történjen vele.

 

 

Ez persze nem befolyásolja azt, hogy Fitzgerald bármikor visszavonulhat. Értelemszerűen akkor nem kapná meg ezt a garantált összeget, de vélhetően eddig sem a pénz motiválta. A kiváló elkapó a múlt héten még azt mondta, hogy 1-2 hét kell neki, hogy eldöntse, játszik-e vagy sem. A csapat szempontjából ez így korrekt, hisz ha visszavonul az FA-nyitás előtt, akkor a Cardinals megoldhatja a pótlását (mennyiségben legalábbis) a piacról vagy a draftról.

 

Saját szempontból azonban érdemesebb lenne neki a draft környékén meghozni a döntést, hisz ha nem lesz top irányítója a csapatnak, akkor még egy évet fölösleges végigszenvednie, kockáztatva az egészségét. Bár én egy trade lehetőséget sem zárnék ki teljesen, hogy utolsó évében még gyűrűért harcolhasson.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!