Connect with us

Hír

Joe Staley: Garoppoloval remek kezekben van a csapat

Joe Staley, a San Francisco 49ers offensive tackleje eléggé feldicsérte legújabb irányítójukat, Jimmy Garoppolot. Mivel a csapata bízik a képességeiben, most kapott egy hihetetlen nagy szerződést. Jimmy G a jövője a franchise-nak és a következő nyilatkozat alapján a csapattársai is ezen a véleményen vannak.

 

Amikor ide került, már a második napon úgy állt be a huddle-be, hogy ténylegesen átvette a szerepét, és felfogta, hogy itt van a helye közöttünk. Hirtelen csak rászólt a többiekre, hogy “Hey, figyeljetek oda, most ezt és ezt kell csinálnotok”. Nem volt semmilyen ellenérzés a jöttével kapcsolatban. Nem érződött rajta semmi olyan, hogy arrogáns és nagyképű lenne. Idejött New Englandből, ahol három vagy négy évig árnyékban volt, és végre kiteljesedhet, mégsem viselkedik úgy, mintha mindenkinél jobb lenne. Jimmy egy remek srác, nem tudok elég jó és pozitív dolgot mondani róla. Szerintem a csapat jó kezekben van vele. Ha elég nagy bizalom van közted és az irányítód között és hiszel abban amit csinál, látod a magabiztosságát, akkor mindenkit megváltoztathat a csapatban és jobbá teheti a játékukat. Ez meg is látszott a szezon végén, Hiszen ő idejött, megmutatta, mit is tud a pályán és mindenki magasabb szinten kezdett játszani és maximálisan kihoztak magukból mindent. Izgatottak vagyunk,  hogyan fog alakulni az edzőtábor vele, és már nagyon várjuk, hogy egy egész szezonon át vele lehessünk a pályán.

 

Garoppolóban megvan az, ami ismét a csúcsra juttathatja a csapatot és ezt a csapattársai is érzik. A 49ers lesz jövőre az egyik legizgalmasabb csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!