Connect with us

Hír

BREAKING: Eric Kendricksszel hosszabbított a Vikings!

Sokan az FA időszak egyik nagy nyertesének gondolják a Vikings csapatát, mivel sikerült egy franchise irányítót szerezniük, és tovább erősíteni a csapatukat úgy, hogy még maradt nagyjából $18 millió dollárnyi költőpénzük. Ám van kire költeni ezt az összeget…

 

 

Rick Spielman general manager szereti a harmadik szezonjuk után a csapathoz láncolni a korábbi nem-elsőkörös játékosokat, így elkerülve azt, hogy távozzanak Minnesotából. Ráadásul ezzel akár komoly dollármilliókat is spórolhat, tekintve, hogy a salary cap emelkedésével folyamatosan nőnek az átlagfizetések, nem csak a legjobb játékosok esetébebn. Eric Kendricks hosszabbítása is hasonló szándék volt a GM részéről, hiszen a 26 éves linebackernek már csak a 2018-as szezonban volt szerződése a lilákkal. Egészen mostanáig.

 

Az új szerződése további öt évre szól, összesen $50 milliót kereshet, aminek a fele garantált, hozta le Ian Rapoport. Kendricks a Vikings védelmének egyik kulcsfigurájává nőtte ki magát, így nem meglepő, hogy ekkora szerződést kapott, ráadásul ez a $10 milliós éves átlag még csak nem is top 5-ös fizetés a belső linebackerek között. Hogy miért is tudja elkölteni ezt az összeget Spielman, arra az a válasz, hogy Stefon Diggs, Anthony Barr és Danielle Hunter is hasonló cipőben jár mint Kendricks, így könnyen lehet, hogy hármójuk közül valakinek (valakiknek?) távoznia kell.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!