Connect with us

Hír

Dupree egy 10+ sackes játékos szeretne lenni

A Steelers sok szempontból zseniális: kiválóan tudnak például elkapókat, falembereket, linebackereket vagy védőfalembereket draftolni és kinevelni. OLB-k terén viszont eddig többnyire csak bustok jöttek össze, és bár TJ Watt ígéretesnek tűnik, ő csak a sokadik próbálkozásra jött össze. Nem véletlenül nincs 2010 óta egyetlen 10+ sackes pass rushere a csapatnak (akkor James Harrison és LaMarr Woodley is 10+ sacket szerzett).

 

 

Rengeteg sacket otthagytam a pályán. Szerintem el tudom érni a 10-es határt még akkor is, ha sokat kell coverage-ben lennem. Csak ki kell használnom a lehetőségeimet.

 

– mondta Bud Dupree, az eddig legjobb esetben is közepesen beváló korábbi első körös OLB.

 

Dupree 2015 óta van a ligában, három év alatt (38 meccsen) 14,5 sackre volt csak képes, egyszer sem sikerült hatnál többet szereznie. A tavaly szerzett 6 sackje a 42. legtöbb, egyetlen egyszer sem tudta megütni az irányítót és mindössze 34 siettetést tudott felmutatni, ami a 29. legtöbb a ligában, miközben a 8. elrontott szerelése a 9. legtöbb. Ennek ellenére a Steelers lehívta az 5. éves opcióját, ami viszont csak sérülés esetén garantált, tehát tényleg kell a 10+ sack, ha a csapatnál szeretne maradni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!