Connect with us

Hír

A Jets bepróbálkozott a Raidersnél Mackkel kapcsolatban

Khalil Mack holdoutjának nem látjuk a végét, hiszen nem tűnik úgy, mintha közelednének a felek, vagy egyáltalán egyeztetnének – egyes hírek szerint hónapok óta nem tárgyaltak. Így hát az emberek (mi is) elkezdtek spekulálni, hogy összejöhet-e egy blockbuster trade. Az egyik esélyesnek az évek óta pass rusher problémával küzdő Jetset tartják, akik a New York Daily News információi szerint be is próbálkoztak a Raidersnél.

 

 

Állítólag nagyjából egy tucatnyi csapat érdeklődött a Raidersnél a 2016-os Év Védője kapcsán, hogy vajon mennyibe kerülne. A Jets nem küldött végül ajánlatot Oaklandbe és ha bárki meg is tette volna ezt, egyelőre a Raiders nem találta ezeket elfogadhatónak. És állítólag eszük ágában sincs elcserélni legnagyobb sztárjukat.

 

Persze az jó kérdés, hogy mi lesz akkor, ha elkezdődik a szezon és Mack esetleg továbbra is távol marad a csapattól és nem lép pályára – ezzel meccsenként 814 ezer dollárt bukna. Ebben az esetben vagy fel kell gyorsulnia a tárgyalásoknak, vagy a Raidersnek tényleg el kell gondolkodnia azon, hogy továbbadjon sztárjátékosán. A potenciális cserepartnernek egyébként nem csak a csapattal, hanem a játékossal is meg kellene egyeznie, hiszen különben csak megörökölnék a Raiderstől a holdoutot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!