Connect with us

Hír

Conner kezdhet az első héten Bell helyén

Le’Veon Bell tavaly ilyenkor már a Steelers rendelkezésére állt és megkezdte az edzéseket, felkészülve az első fordulós összecsapásra. Úgy gondoltuk, hogy idén is ez a terve, azonban egyelőre, négy nappal a pittsburghiek Browns elleni nyitómeccse előtt még folytatja holdoutját. Ez pedig azt jelenti, hogy a Steelersnél készek James Connert kezdetni, ráadásul akkor is, ha Bell esetleg megjelenne és játékra késznek nyilvánítaná magát.

 

 

Bell tavaly egyébként nem kezdte jól a szezont, a Browns ellen 10 futásból 37 yardig jutott, majd a második héten a Vikings ellen 27 futásból 87 yard jött össze neki, így joggal feltételezhetik a Steelers szimpatizánsai, hogy idén is lassan kezdené az idényt, miután kihagyta a felkészülést. Bell idén összesen $14,55 milliót keresne a franchise tag alatt, azaz meccsenként 856 ezer dollárt bukna, ha nem jelenne meg. Vagy ha a Steelers úgy döntene, hogy kihasználja a kéthetes úgynevezett “roster exemption” opcióját, amivel az első két fordulóra partvonal mellett tarthatná egyik legnagyobb sztárját, amíg fel nem veszi a ritmust – spórolva ezzel kétszer 856 ezer dollárt.

 

James Conner kifejezetten jól mutatott az előszezonban, és ugyan a rákot is legyőző futó egyértelműen nincs Bell szintjén, kíváncsian várhatjuk, hogy mit tud produkálni az alapszakaszban a Steelers támadósorában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!