Connect with us

Érdekességek

McCarron elátkozott számot választott a Raidersnél

A Raiders nemrég cserélt a Billsszel AJ McCarronért, hogy legyen Derek Carr cseréje irányító poszton. Ha ki lehet indulni új mezszámából, akkor nagyon gyorsan eldőlt a sorsa, ugyanis sikerült az elátkozott kettest kiválasztania Oaklandben.

 

 

Mindössze öten viselték a raidersös kettest valaha, ebből egy rúgó (Giorgio Tavecchio) és egy punter (Leo Araguz), a többi három pedig irányító. És itt kezdődnek a problémák. A három irányító ugyanis, aki kettes mezben szerepelt a Raidersben Aaron Brooks, Jamarcus Russell és Terrelle Pryor – talán a valaha volt három legrosszabb kezdő QB a fosztogatók történetében.

 

Russellről nyilván mindenki hallott már, az NFL történetének egyik, ha nem a legnagyobb bustja. Terrelle Pryor leginkább arról ismert, hogy ő a legsikeresebb irányítóból elkapóvá avanzsáló játékos, illetve övé a valaha volt leghosszabb QB-futás is, de irányítóként igazából sosem tudott semmit sem mutatni. Brooks összesen fél szezont játszott a Raidersben, a 2-14-gyel végződő 2006-osban lépett pályára 8 meccsen, mind a nyolcat elbukta.

 

Sok szerencsét AJ, a Raiders szurkolók pedig remélik, hogy Carr egészséges tud maradni.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x