Connect with us

Érdekességek

Sosem látott teljesítméy Folestól és Agholortól

Sosem látott teljesítményt láthattunk Nick Folestól és Nelson Agholortól is a 2018-as szezon nyitómeccsén. És mikor azt mondjuk, hogy sosem látott, nem feltétlen jót értünk alatta, még ha az Eagles meg is nyerte a Falcons elleni összecsapást.

 

 

Nelson Agholor olyan statisztikai mutatóval zárt, amilyennel 2012 óta senki. Ugyanis nyolc elkapásból 33 yarddal végzett, ilyesmire pedig Brandon Banks (2012) óta senki nem volt képes elkapóként. Ehhez hasonló statisztikai mutatót leginkább futóktól láthatunk, akik checkdown passzokat kapnak, de elkapóként kvázi sosem jön össze ilyen alacsony yard/elkapás szám ilyen sok elkapásnál. Persze Agholor nem csak elkapóként tevékenykedett az éjjel, volt egy 16 yardos futása és egy 15 yardos passza is Nick Folesnak. Legutóbbb egyébként Russell Wilson volt képes minimum 15 yardra passzolásból, elkapásból és futásból is egyaránt, ő 2016-ban vitte ezt véghez.

 

Nick Folesnak is elég különös napja volt. Egyrészt több elkapott yardja volt, mint Devonta Freemannek, Calvin Ridley-nek, Jay Ajayinak, Corey Clementnek és Mike Wallace-nak együttvéve. Másrészt pedig ő lett a harmadik irányító, aki legalább 34 passzkísérlettel maximum 117 yardot szedett össze (Josh McCown 2005, Donald Hollas 1998), tehát történelmileg alacsony volt a yard/attempt mutatója. És még így is győzelemmel zárta a nyitómeccset az Eagles.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!