Connect with us

Hír

Foster a Redskinsben landolt, de még nem játszhat

Reuben Foster a letartóztatása és a 49erstől való kivágása után waiverre került, tehát újoncszerződésével bármelyik csapat magához láncolhatta – ha többen is próbálták volna, akkor a jelenleg legrosszabb mérleggel állóhoz került volna. Egyedül a Redskins adott be kérelmet a linebackerért, így ők birtokolják a jogait jelen pillanatban.

 

 

Foster viszont nem léphet pályára egyelőre, ugyanis az NFL a “Commissioner’s Exempt Listre” helyezte őt, ami azt jelenti, hogy amíg meg nem oldódik a jogi ügye, addig nem léphet pályára az NFL-ben. Edzésekre sem járhat, de a csapat engedélyével részt vehet meetingeket, rehabilitációs programokon és hasonlókon.

 

A Redskins egyébként kijelentette, hogy nem is játszatnák addig Fostert, amíg a jogi ügye meg nem oldódik, és ha bűnösnek találják, akkor soha nem ölti magára a burgundi-arany felszerelést. A jogi procedúra mellett az NFL és a csapat is lefolytatja majd nyomozását, ezeknek mind végbe kell menniük, mielőtt a Redskins pályára engedné a játékost. A csapat közleménye alapján azért szerezték meg a jogait, mert sok ex-csapattársával és jelenlegi Redskins-játékossal beszéltek (8-an jártak az Alabamára a jelenlegi rosterről), akik pozitív véleménnyel voltak Fosterről és kiálltak mellette.

 

Fostert csak idén kétszer vádolták meg kapcsolati erőszakkal, azonban tehetsége miatt ismét újabb esélyt kap.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!