Connect with us

Hír

Lamar Jackson kezd a Falcons ellen is

Lamar Jackson eddig két meccsen kezdett a Ravens színeiben és mindkettőt meg is nyerte. Most pedig készülhet a harmadikra, ugyanis Joe Flacco csípősérülése nem jött még rendbe, így az újonc fogja kivezetni a hollókat a Falcons ellen vasárnap a pályára. Ez még nem jelenti azt, hogy készek átadni a stafétát hosszú távon Jacksonnak a szezon hátralevő részére, de egy újabb kiváló teljesítménnyel ez is bármikor megtörténhet.

 

 

A korábbi passzjátékokat erőltető támadósor helyett most egy futófocit játszató rendszerre állt át a csapat és a korábbi 92,5 yardos átlag helyett a Bengals és a Raiders ellen átlagban 254,5 yardot tett meg a földön a Ravens. Tegyük hozzá persze, hogy két gyenge védelemről van szó, ettől függetlenül elég impresszív ez a szám. Most a Falcons és jövő héten a Chiefs ellen lehet folytatni ezt a tendenciát, a Football Outsiders mutatói alapján ugyanis ez a két legrosszabb futás elleni védelem a ligában.

 

A Ravens nagy versenyben van – főleg a Coltsszal – az utolsó wild card helyért, tehát a rájátszásért, ennek eléréséhez pedig könnyen lehet, hogy Lamar Jacksonnal jobb esélyeik vannak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!