Connect with us

HĂ­r

Dirk Koetter a legmerĂ©szebb edzƑ

Koetter munkĂĄssĂĄgĂĄt az utĂłbbi idƑben sokat kritizĂĄlja a sajtĂł Ă©s nem is jogtalanul teszi ezt. A Buccaneers vezetƑedzƑjĂ©nek sok rossz hĂșzĂĄsa volt az elmĂșlt Ă©vekben, kezdve a Fitzpatrick-Winston irĂĄnyĂ­tĂłkeringƑvel vagy az Ă©vek Ăłta teljesen elhanyagolt vĂ©delemmel. Van azonban olyan dolog, amiben dicsĂ©rhetƑ.

 

 

Egy friss statisztika szerint 2008 Ăłta Ƒ kockĂĄztatott negyedik Ă©s egy szituĂĄciĂłnĂĄl a legnagyobb szĂĄzalĂ©kban. Koetter közel az ilyen esetek 65%-ban nekiment a kĂ­sĂ©rletnek, ami egy szeptemberi nyilatkozatĂĄnak tĂŒkrĂ©ben nagyon meglepƑ. A Saints elleni elsƑ fordulĂłs gyƑzelem utĂĄn ugyanis sokan szĂĄmon kĂ©rtĂ©k tƑle, hogy miĂ©rt nem mentek neki egyetlen negyedik szituĂĄciĂłnak sem, mikor az offense mindent megoldott azon a mĂ©rkƑzĂ©sen. Ɛ akkor azt vĂĄlaszolta, hogy bĂĄr tudja, hogy a szĂĄmok azt mutatjĂĄk, hogy neki kell menni, de tĂșlsĂĄgosan nagy a tĂ©t Ă©s az ĂĄllĂĄsĂĄba kerĂŒlhet egy rossz döntĂ©s. Ezek utĂĄn furcsa lĂĄtni, hogy egĂ©sz karrierjĂ©t tekintve mennyire kockĂĄzatvĂĄllalĂł.

 

Mögötte egyĂ©bkĂ©nt Doug Pederson a mĂĄsodik Ă©s Sean McDermott a harmadik. Az Ƒ helyezĂ©sĂŒk mĂĄr nem tĂșl meglepƑ. Ahogy az sem, hogy a sor legvĂ©gĂ©n a konzervatĂ­vabb, maradibb edzƑk vannak. Jim Caldwell pĂ©ldĂĄul az ilyen esetek 25%-ĂĄt prĂłbĂĄlta csak meg, de Jeff Fisher is Ă©ppen csak ĂŒti a 30%-ot.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!