Connect with us

Hír

Rettegjen az AFC North, jön a Cleveland Browns!

A Cleveland Browns sokat lépett előre ebben az évben. A mérlegük 7-8-1 lett, az utolsó hét meccsükből ötöt megnyertek, a divízión belül pedig 3-2-1 volt a mutatójuk. Jövőre pedig még többre lesznek hivatottak, legalábbis Damarious Randall, a csapat safetyje szerint.

 

 

Pontosan tudjuk, mi következik. Az NFL tudja, hogy bajban van. Az AFC North is tudja, hogy bajban van. Sok meccset fogunk nyerni jövőre és meg fogjuk nyerni a csoportot. Számolni kell velük. Mostantól az AFC Northnak Clevelanden kell átjönnie.

 

A Browns nem végzett pozitív mérleggel 2007 óta, nem jutott rájátszásba 2002 óta és nem nyert a rájátszásban 1994 óta. Most a következő feladat egy új főedző megtalálása, aztán pedig reményeik szerint folytathatják a felfelé ívelő pályát. Az alap megvan, hiszen Baker Mayfield egyértelműen jó választásnak tűnik, megtalálták a franchise irányítójukat. A keret is nagyon rendben van, a fiatal mag pedig viheti előre a csapatot. Nagy kérdés persze, hogy mennyire előre, de az biztos, hogy a jövő fényes Clevelandben.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!