Connect with us

Hír

Gruden: Sok lehetőségünk van cserélni

A Raiders uralja az idei draftot, hiszen három első körös pickje van, ráadásul a második kör elején is húzhat egyszer. Így Jon Grudenék nagyon rugalmasan tudnak hozzáállni a játékosbörzéhez, hiszen sokkal könnyebb fel-le mozogniuk, mint más csapatoknak. Minden opció az asztalon, az első körös pickjeiket is simán cserélhetik ide-oda, Gruden pedig nagyon örül ennek.

Úgy gondolom, hogy rengeteg lehetőségünk van cserékre és ez egy olyan dolog, ami miatt nagyon izgatott vagyok Mike Mayockkal kapcsolatban. Rengeteg kapcsolata van az NFL-ben, minden csapatnál járt már és mindenkit keresztéven szólít. Mindenki ismeri Mike-ot és rengeteget fog telefonálni a pickjeinkkel kapcsolatban. Ki tudja? Lehet előremozgunk 1/4-ről, lehet hátra. Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.

A Raidersnek elég sok lyukat kell betömnie, az egyik legrosszabb védelemmel és overall csapattal rendelkeznek – nem véletlenül övék az 1/4-es pick.

Grudenék azonban még nem erre, hanem a szabadügynökpiacra koncentrálnak, hiszen rengeteg pénzük van Cooper és Mack elcserélése után.

Az utóbbi 10 napban semmi mást nem csináltunk, csak a szabadügynököket tanulmányoztuk. Nem keresünk olyan játékosokat, akiknek lassan vége a karrierjének. Fiatal, virágzó játékosokat keresünk, ők viszont ritkán kerülnek ki a piacra. Mindenkinek kevés lehetősége van, de van pár gyémánt a zavarosban. Meglátjuk, hogy alakul a piac, de nem akarjuk minden pénzünk elkölteni pár játékosra. Szeretnénk a pénz egy részét megtartani, hátha össze tudunk hozni egy cserét a draft közben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!