Connect with us

Hír

Tate: Imádnék a Patriotsban játszani

Golden Tate szabadügynök lesz március 13-án és minden bizonnyal az egyik legfelkapottabb név lesz a piacon az elkapók közt. Valószínűleg nem szeretné limitálni az opcióit, de beajánlotta magát a jelenkor legsikeresebb csapatának, a Patriotsnak.

Imádnék a Patriotsban játszani. Ez a szervezet évről évre bizonyítja, hogy bajnok csapat. Nagyon keményen kell dolgozni, de pontosan tudod, hol leszel az év végén. Nem hogy a rájátszásban leszel, de jó eséllyel pihenőheted is lesz, ami nagyon fontos.

Egyszerűen csodálom azt a szervezetet. Mindent jól csinálnak és teszik ezt nagyon hosszú ideje. Szóval egyértelműen szeretnék ennek a részese lenni és elkapni pár passzt a jó öreg Tommy Boytól. Julian Edelman jó barátom és jó dolgokat hallok tőle. Kyle Van Noy – aki Detroitból került oda – is kiváló dolgokat mond a szervezetről. Nem bánnám, ha én is ott kötnék ki.

 

Tate annyiban különbözik talán a Patriotsba vágyó veteránoktól, hogy neki már van egy gyűrűje, még a Seahawksszal. 30 évesen még mindig produktív, a Patriots pedig nem áll jól elkapókkal, habár Tate leginkább egy slot WR, ezt a posztot pedig Edelman elég jól megoldja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!