Connect with us

Érdekességek

Antonio Brown: Nem kötelező játszanom…

A Steelers idén is megnyerte magának a figyelmet az offseason tevékenységének hála, ám ezúttal Antonio Brown vitte el a show-t. Brown sorsa hamarosan eldől, és a jelek szerint minden eshetőségre felkészült a jövőjével kapcsolatban.

 

 

Amit már tudunk

 

Ahogy arról már beszámoltunk, Brown opciói március 17-én aktiválódnak, így addig minden bizonnyal pont kerül az ügye végére. A jelek szerint a Steelers sem áll már a játékos útjában, három cserepartnerről is lehetett hallani az elkapó kapcsán, ám Kevin Colbert general manager nem akarja elkapkodni a dolgokat, és az első bedobott ajánlatra elherdálni értékes játékosát. Brown már egyszer kiteregette a szennyest a véleményéről a twitterén, ám mostaz ESPN mikrofonjai előtt is megnyilvánult, de erről később.

 

Ami azóta történt

 

Több pletykát is lehetett olvasni arról, mik a játékos, és mik a csapat elképzelései. Bár Brown a twitter-hadjáratán hangoztatta, hogy elégedett jelenlegi szerződésével, mégis jobban szeretné, ha a Steelers kivágná őt. Ezzel nem csak azt segítené elő, hogy azzal tárgyalhatna, akivel ő akarna, de egy jobb szerződés is becsúszhat számára. Természetesen erről hallani sem akar a Steelers, és szeretne minél jobb kompenzációt kapni sztárjáért cserébe. Adam Schefter, az ESPN insidere információ szerint Colbert egy első körrel nyitott, mint az az érték, amiért rábólintana egy ajánlatra, de ebből lehet nem lát majd semmit. Mindeközben Brown olyan csapatba szeretne kerülni, ahol számára megfelelő irányítóval játszana. Kérdés, hogy a pletykaszinten felmerült Mariota-Carr duó mennyire nyerheti el tetszését, míg a Redskinsnek jelenleg Colt McCoy az irányítója.

 

Brown bebiztosította magát

 

Térjünk is rá az interjúra. Aki a teljes verzióra kíváncsi, az megtekintheti e bekezdés alatt videó formájában. A helyetekben nem hagynám ki, hiszen sok érdekes dolgot mond benne Brown, ám én szeretnék most csak arra a részre koncentrálni, amivel beinthet Colbert minden hátsó szándékának.

 

 

Mondani mindent lehet, így még az sem biztos, hogy könnyen lemond sztárjáról Kevin Colbert. Brown viszont bebiztosította magát arra az esetre is, ha végül a Steelers general managere nem cserélné el sehova, és a csapatnál tartaná akarata ellenére is.

 

Nekem nem kötelező játszanom ha nem akarok. Meglennék én foci nélkül is, hiszen senkinek nem kell bizonyítanom semmit a képességeimről. Ha bármivel bepróbálkoznának, tudniuk kell, hogy most az én szabályaim szerint alakulnak a dolgok. Ha mégsem látják be, akkor meg nem kötelező játszanom. És csak hogy tisztázzuk: én játszani akarok, de ez nem egyenlő azzal, hogy szükségem is van rá.

– mondta az elkapó.

 

A Steelers innentől fogva már csak kötekedhet vele, de jól csak akkor járnak, ha sikerül a lehető legjobb ajánlatért cserébe elcserélni Brownt. Hosszú lesz még az a két hét…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!