Connect with us

Hír

Csak idő kérdése, hogy a Redskins beadja a derekát Trent Williams kapcsán?

Trent Williams holdoutja már húzódik egy ideje, és a kiváló bal oldali tackle továbbra sem hajlandó pályára lépni a Redskinsben, amiért a csapat rosszul kezelte az egészségügyi problémáját. Több csapat is érdeklődött már a hétszeres Pro Bowler falemberért, azonban egyelőre mindenki visszapattant, mert a Redskins elhajtotta őket (via Adam Schefter).

Erre a hírre egyből jöttek a bennfentesek véleményei arról, hogy ez egyértelműen azt sugallja, hogy várja a Redskins a megfelelő ajánlatot, azonban ez még nem jött meg, így emelni kell mindenkinek az áron. Jason La Canfora pedig arról számolt be, hogy Trent Williams el lesz cserélve a fővárosból, ez csak idő kérdése.

Ha például a Browns vagy a Texans helyében lennék, elég keményen próbálkoznék a Redskinsnél, és akár egy második körös picket sem sajnálnék Williams játékjogáért – egy harmadik kört pedig szinte kérdés nélkül beáldoznék az egészségesen elit bal oldali tackle-ért. Aztán persze jó kérdés, mennyit kér jelenleg Bruce Allen és stábja, no meg hogy végül mennyit fog kapni elégedetlen játékosáért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!