Connect with us

Hír

Prescott évi 40 milliót akar – vagy mégsem?

A Dallas Cowboys és Dak Prescott egyelőre közel sincs a megegyezéshez, az viszont érdekesebb kérdés, hogy mennyire állnak távol egymástól a felek. Az NFL Media munkatársainak a csapat megszellőztette, hogy a szerződése utolsó évébe lépő irányító évi $40 milliót akar – amivel $5 millióval ugraná át Russell Wilsont és lenne a liga legjobban fizetett játékosa.

Ezt azonban egyből több hiteles forrás is cáfolta. Az ESPN-nél ráadásul odáig mentek, hogy már az is félrevezető, hogy az évi 30 millió dolláros ajánlatot visszautasította Prescott, ugyanis ebben semmi szó nincs a garantált tartalmakról, a felépítésről, stb. A PFT információi szerint sem valós a $40 milliós követelés, és ha létrejön a megegyezés, akkor Prescott lesz a valaha volt legjobban fizetett Cowboys-játékos, de nem a valaha volt legjobban fizetett NFL-játékos – az irányító ügynöke júniusban az évi $34 milliós fizetés ötletét vetette fel.

Az utóbbi hetekben a Cowboys elég sok érdekes infót szivárogtatott ki a tárgyalási folyamat “részeként”. Előbb azt, hogy “nagylelkű” ajánlatokat tettek mind Prescott, mind Elliott, mind Cooper elé, ami mindhármójukat a posztjukon az öt legjobban fizetett játékos közé sorolná. Prescott kapcsán érkezett a $30 milliós visszautasított ajánlat, és most a $40 milliós követelés. Elliott kapcsán pedig azt mondták, hogy inkább Le’Veon Bellhez hasonló pénzt érdemel, mint Gurley-hez hasonlót, illetve hogy nem kell futókirály ahhoz, hogy Super Bowlt nyerjen egy csapat. Emellett nagyon hájpolják az újonc Tony Pollardot, akit a következő Alvin Kamaraként aposztrofálnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!