Connect with us

Hír

Osemelének műtétre van szüksége, a Jets viszont pályára küldené

A héten tele vagyunk támadófalember vs csapat vitákkal. Előbb ott volt Russell Okung, akinek csökkentették a fizetését, amíg NFI listán volt, majd Cordy Glennt siettette vissza a Bengals agyrázkódásból – és tiltotta el egy meccsre ezzel kapcsolatban -, most pedig a Jets guardja, Kelechi Osemele körül forr a levegő.

Adam Lefkoe arról számol be, hogy Osemelének két doktor is azt mondta, hogy műtétre van szüksége a vállával kapcsolatban. A Jets viszont el akarta tolni ezt a műtétet, ráadásul üres és helytelen MRI felvételeket küldött a doktoroknak. Ian Rapoport azzal egészíti ki a sztorit, hogy az orvosi vélemények alapján nem szabadna még csak edzenie sem Osemelének, és a tünetek alapján a műtétet javasolják. Ráadásul eddig is úgy tudott csak játszani idén, ha a csapat extrém erős fájdalomcsillapítót adott neki minden meccs előtt. És még ezek ellenére is óriási fájdalmai voltak játék közben, ezt pedig nem tudja tovább folytatni.

A vita egyébként részben arról is szól az Athletic szerint, hogy ha Osemelét megműtik és IR-re kerül, akkor a Jetsnek mindenképp ki kell fizetnie az idei évre szóló fizetését, még akkor is, ha a sérülése még az előző csapatnál történt – ez a helyzet egyébként. Ha a Jets kivágja, akkor Osemele benyújthat papírokat végkielégítés miatt, amikkel megkapná a pénzét (mivel veterán játékos, az első hét után vágnák ki, és még karrierje során nem kért végkielégítést). Ellenben ha a Jets megbünteti Osemelét “csapatra káros magatartás” miatt, akkor erre már nem lesz jogosult a játékos. A Jets pedig pontosan ezt tervezi, ha nem jelentkezik edzésre a guard.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!