Connect with us

Hír

A Bengals eltiltotta kezdő falemberét, aki nem akart visszasietni agyrázkódásából

A Bengals egy meccsre eltiltotta Cordy Glennt, a csapat kezdő left tackle-jét, akiért tavaly még trade-elt a Billsszel. A közleményben az áll, hogy “belső fegyelmi okokra hivatkozva” történt az eltiltás, azonban nem nehéz megfejteni a valós okokat a tegnapi hírek fényében.

Glenn még az előszezonban szenvedett agyrázkódást, az orvosok pedig szerdán engedélyezték neki a játékot. A támadófalember azonban úgy érezte, hogy a csapat sietteti a visszatérését, hiszen ő nem érezte magát teljesen tünetmentesnek, és kikérte volna más orvos véleményét is. A helyzet odáig fajult, hogy Glenn alaposan összeveszett a stáb egyik tagjával, aki leszidta azért, mert ilyen sokáig tartott neki a visszatérés. Glenn majd azt mondta Zac Taylor főedzőnek, hogy inkább vágják ki. Ezt követően 200 ezer dollárra büntette a csapat a játékost, majd ma egymeccses eltiltást is kiszabott rá.

A Bengals támadófaledzője egyébként az a Jim Turner, aki benne volt a Richie Incognito – Jonathan Martin “bullying” botrányban, és akiről csak rosszat lehet hallani mindenfelé, ráadásul többen vissza is vonultak idén abból a falból – feltehetőleg nem véletlenül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!