Connect with us

Hír

Újabb sztárok kerültek sérültlistára

A Bears sérültlistára tette a linebacker Danny Trevathant. A remek védő könyöke még november 10.-n sérült meg, de egészen idáig bíztak a felépülésében. Mivel Roquan Smith is IR-re került múlt héten, így hivatalosan elveszítette két kezdő linebackerét a csapat. Trevathan egyébként szabadügynök lesz tavasszal, így neki különösen rosszkor jött a sérülés.

 

 

A Bucs IR-re tette Mike Evanst, így hivatalosan is véget ért a szezonja (már korábban lehetett tudni, hogy idén nem lép pályára). A remek elkapó a 15. héten sérült meg, a combhajlítója adta meg magát. Őt hamarosan Chris Godwin is követheti, így a liga legjobb elkapóduója sérüllistán fejezi be a 2019-es szezont. Rajta kívül a safety Jordan Whitehead is IR-re került.

 

A Raiders elveszítette Trent Brownt. A Patriotstól igazolt right tackle 11 meccsen kezdett idén, nem is játszott rosszul, még a Pro Bowlba is beválasztották (bár az azért erős túlzás).

 

A Titans Ryan Succopot tette sérültlistára. Nem mondhatjuk, hogy nagy veszteség érte a csapatot, a rúgó idén hat mezőnygóljából csak egyet értékesített, a szezon elején pedig sérült volt.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!