Connect with us

Hír

Két All-Time rekorder a hét játékosai között

Nem volt kérdés, hogy melyik két támadó kapja a héten a legjobbnak járó elismerést. Ez a hét róluk szólt, de természetesen a többieket sem hagyjuk ki.

 

 

AFC

  • Lamar Jackson, QB, Baltimore Ravens
  • Tre’Davious White, CB, Buffalo Bills
  • Angelo Blackson, DE, Houston Texans

 

Lamar Jackson 86 yardot tett meg a földön, így megdöntötte Michael Vick egy szezonban szerzett futott yardjainak rekordját, most már a Ravens QB-ja a csúcstartó. Ezen felül volt 121 passzolt yardja és öt passzolt TD-je a Jets ellen, csak úgy a miheztartás végett. White a Steelers ellen játszott nagyot, négy tackle-lel, két INT-vel és negatív yardos szereléssel vette ki a részét a Bills PO-részvételének életbiztosításából. A speciális egységben viszont nem voltak olyan kiemelkedő teljesítmények, Blackson mindössze egy blokkolt mezőnygóllal került a listára.

 

NFC

  • Drew Brees, QB, New Orleans Saints
  • Patrick Peterson, CB, Arizona Cardinals
  • Dan Bailey, K, Minnesota Vikings

 

Brees megdöntötte Peyton Manning legtöbb passzolt TD rekordját, így most már neki van a legtöbb valaha. Összesen 307 yardot és négy TD-t szerzett a Colts kiütésekor. Patrick Peterson hét tackle-t, egy INT-t és három leütött labdát jegyzett a Browns elleni-, míg Dan Bailey nyolc rúgásából hetet értékesített (4/4 mezőnygól és 3/4 extra pont) a Chargers ellen győztes meccsen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!