Connect with us

Hír

Visszavonult Dante Scarnecchia, a Patriots támadófaledzője

Ismét visszavonult a Patriots zseniális támadófaledzője, a 71 éves Dante Scarnecchia – írja Phil Berry (NBC Sports Boston).

Scnarnecchia 1982-ben csatlakozott először a New England stábjához, majd három évet a Coltsnál töltött, utána pedig visszatért a Patriotshoz. Edzette karrierje során a speciális egységet, a tight endeket és volt védőodali segédedző is, majd 1999-ben talált rá a támadófalra, és Belichick érkezése után is ebben a kapacitásban maradt a csapatnál. Az ötszörös Super Bowl győztes edző 2013-ban egyszer már visszavonult, majd 2016-ban mégis visszatért. Szakmája egyik, ha nem a legelismertebb alakja volt.

Első visszavonulásakor nagyot esett vissza a Patriots támadófalának teljesítménye, így ettől tarthatnak a szurkolók most is, habár 2019-ben is inkább a középmezőnyhöz tartozott az egység – tegyük hozzá, a sérülések sem kerülték el a támadófalat. Kérdés, hogy ez befolyásolja-e Tom Brady döntését annak kapcsán, hogy maradjon-e New Englandben. Nem biztos, de ha igen, akkor egyértelműen negatív irányba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!