Connect with us

Hír

Hivatalosan is Bill O’Brien a Texans general managere

A Texans tavaly júniusban kirúgta a general managerét, Brian Gaine-t azzal a szándékkal, hogy elcsábítja New Englandből Nick Caseriót, azonban az a terv dugába dőlt. Azóta nem volt hivatalosan GM-e a csapatnak, most viszont lett: Cal McNair tulajdonos kinevezte a főedző Bill O’Brient ebbe a pozícióba (is), ezen felül előléptette Jack Easterbyt a futballügyekért felelős alelnökké.

Ezzel a lépéssel O’Brien lett az egyetlen aktív főedző, aki a general manageri titulust is megkapta (még ha például Belichick egyébként el is látja ezeknek a feladatoknak a nagy részét).

Így működtünk már igazából 8 hónapja. 10 győzelemhez, egy újabb csoportgyőzelemhez és a divíziós körig repítettek minket. A célunk pedig továbbra is a bajnoki cím megszerzése.

– mondta Cal McNair, via Houston Chronicle.

McNair azt is elmondta, hogy tetszett neki a fejlődés, amit a csapat idén mutatott, ami részben az új struktúrának volt köszönhető.

O’Brien a hetedik szezonját kezdi majd Houstonban főedzőként, Easterby pedig két éve van a csapatnál lelki pásztorként és hivatalosan a csapat fejlődéséért felelős személyként (előtte hat évet töltött a Patriotsnál). A Texans egyébként kinevezte Romeo Crennelt asszisztens főedzőnek a fent említett lépések mellett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!