Connect with us

Hír

A Bengals és Dalton közös megegyezéssel keresnek új csapatot az irányítónak

Minden várakozás szerint a Cincinnati Bengals az 1/1-es pick birtokában ki fogja választani a franchise következő irányítóját (értsd: Joe Burrow-t). Mostanra az is világossá vált, hogy nem akarja a csapat megtartani Andy Daltont egy évig, hogy mentorálja az újoncot, hanem el akarja cserélni. Azonban mivel nagyon tisztelik a 32 éves irányítót, így nem akarnak kiszúrni vele, és olyan helyre akarják küldeni, ami számára is megfelelő – számol be Ian Rapoport.

Duke Tobin, a Bengals játékosszemélyzetért felelős igazgatója arról beszélt, hogy folyamatos kommunikációban lesznek Daltonnal és nem fognak olyan célállomást választani neki, amely nem felel meg a számára. Rapoport azt is kiemeli, hogy akkor fog ez megtörténni, amikor elérkezett az idő, tehát nem siet sehová a Bengals és könnyen lehet, hogy majd csak a szabadügynökpiac lecsengése után cseréli el irányítóját, hátha valakinek nem jut “szék” a székfoglalós játékban.

Daltonnak egy éve van még hátra a szerződéséből, a Bengals pedig $17,7 milliót spórolhat akár kivágja, akár elcseréli. Az sem lenne meglepő, ha a csapat benyelné a QB fizetésének egy részét, hogy magasabb kompenzációt kaphasson érte.

A nagyobb kérdés persze az, hogy ki szeretné megszerezni Daltont. Opcióként felmerülhet például a Bears, a Chargers, a Panthers vagy a Patriots.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!