Connect with us

Hír

A Colts kivágta Brian Hoyert, Brissett viszont marad

Tele volt irányítóhírekkel a Colts tegnap, ugyanis Philip Rivers hivatalosan is aláírta szerződését, Brain Hoyer pedig kivágásra került – írja Ian Rapoport. Ez pedig összességében azt jelenti, hogy Jacoby Brissett viszont marad a csapatnál, Jeremy Fowler is arról tudósít, hogy ez a terv Indianapolisban, továbbra is szeretik Brissettet és nem akarják elcserélni.

Hoyer tavaly két meccsen játszott a sérült Brissett helyén, de nagyon rosszul mutatott, mindössze 53,8%-os pontosságot és passzonként 5,7 yardot tudott felmutatni 4 TD és 4 INT kíséretében. Ennek ellenére minden bizonnyal lesz kereslet a 34 éves irányító iránt csereként, hiszen okos játékosról van szó, az ilyeneket pedig szeretik a csapatok a QB-teremben tudni. Elsőre a Patriots vagy a Buccaneers ugorhat be opcióként, előbbinél több időt is töltött már, utóbbinál pedig Brady cseréjeként merülhet fel, hiszen ő is sokra tartja az irányítót. Hoyer volt már tagja egyébként a Steelers, Cardinals, Browns, Texans, Bears és 49ers csapatainak is.

Ami pedig Brissettet illeti, ő lesz Rivers cseréje, ezzel a liga egyik legjobb backupjának tudhatja majd magát, ami rendben is van a teljesítményéhez mérten. Azonban $21,375 milliót foglal el idén a fizetési sapkából, kivágásával $8,875 milliót, elcserélésével $15,875 milliót lehetne felszabadítani – utóbbi valószínűtlen, ennyit senki nem fizetni Brissettnek. Persze a Coltsnak belefér, még $46 millió elköltheti kerete van a csapatnak (4. legtöbb).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!