Connect with us

Hír

Az Eagles és a Redskins is árulja cornerbackjét

Két NFC East csapat is árulja cornerbackjét, az Eagles Rasul Douglast, a Redskins pedig Quinton Dunbart, írja többek közt a PFT.

Az Eaglesnél Douglas szerződése utolsó évébe lép, Darius Slay érkezésével pedig kevesebb közepes CB-re van szüksége a csapatnak, de egyébként is várható volt a holtszezon előtt, hogy Douglas vagy Sidney Jones a trade blockra kerül. A korábbi harmadik körös játékos mutatott szép dolgokat, de nagyon inkonzisztens volt, az utóbbi két évben a meccsek közel felén kezdőként lépett pályára, így van tapasztalata, de azért nagy felelősséggel nem látnám el. Egy hátsó körös picket esetleg kaphat érte az Eagles, mélységnek jó lehet olcsón.

Dunbar már kicsit más tészta, ő kiválóan játszott a 2019-es szezonban, most pedig kérte elcserélését Washingtonból. A jelek szerint a csapat pedig megpróbálja teljesíteni kérését. Neki is egy év van hátra a szerződéséből, $3,25 milliót fog mindössze keresni, így jó befektetés lehet egy évre, hiszen simán kezdő potenciál van a korábbi draftolatlan játékosban, ennyiért pedig ez ajándék. Tippre egy negyedik körös picket kérhet érte a Redskins.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!