Connect with us

Hír

Trump szerint időben elindul az NFL-szezon, Kalifornia kormányzója szerint nem

Donald Trump amerikai elnök tegnap konferenciahívást tartott a sportligák vezetőivel, ahol azt mondta, hogy úgy véli, az NFL-szezon el fog indulni időben, azaz szeptemberben – írja az ESPN. Trump azt is reméli, hogy szurkolók is lehetnek majd a stadionokban augusztusban és szeptemberben, habár az egyelőre kérdés, mennyire tartják ezt reálisnak a járványügyi szakértők.

Aztán a sajtótájékoztatón már nem akart elköteleződni az időtáv mellett és elismerte, hogy azon fog múlni, mint mondanak az adatok. Trump nem adott pontos dátumot, hogy mikor kezdődhetnek meg a bajnokságok szurkolókkal együtt, de azt mondta, hogy inkább hamarabb, mint később.

Nem sokkal ezután Kalifornia kormányzója, Gavin Newsom is erről beszélt, ő sokkal borúlátóbb a helyzet kapcsán. Szerinte az ő állama még több, mint öt hónapnyira van attól, hogy emberek tízezreit zsúfolja stadionokba, ő nem várja azt, hogy augusztusban vagy szeptemberben nézők előtt megkezdődhet az NFL-szezon, és szerinte óvatosabbnak kell lenni, nem szabad elhamarkodott ígéreteket tenni.

Igazából senki nem tudja most április elején, mi lesz augusztusban-szeptemberben, és végül majd a szakértők állapítják meg, mikor térhet vissza a foci. A jelenlegi állapotok alapján nehéz elképzelni, hogy a közeljövőben bármilyen sport is újrakezdődjön, de azért augusztus közepe, szeptember eleje nagyon messze van még.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!