Connect with us

Hír

Greg Olsen szerint a Panthers is felelős azért, hogy Newtonnak nincs még csapata

Cam Newton továbbra sem talált magának csapatot és nem valószínű, hogy az edzőtáborokig ez változni fog. Mindebben óriási szerepe volt a Carolina Panthersnek, ami az indokoltnál talán később küldte el a sérülésből lábadozó veterán irányítót.

 

 

Nekem és mindazoknak, akik törődnek Newtonnal nehéz azt látnunk, hogy még mindig nincs csapata. Ha egy kicsit korábban elengedi őt a Panthers, mint tette azt velem, lett volna esélye meggyőzni a többi csapatot. Talán a Seahawks sem igazolt volna le engem, ha nem tudok találkozni a franchise képviselőivel, ha nem végzik el a szükséges teszteket. Azzal, hogy a koronavírus-járvány kitörése után küldték el, nagyon lecsökkentek az esélyei

– mondta Newtonnal kapcsolatban korábbi csapattársa, a TE Greg Olsen (via PFT).

 

Az első hírek, miszerint a csapat elcserélné Cam Newtont, még februárban érkeztek. Március 17-én, vagyis a szabadögynök piac nyitása előtt egy nappal kapott engedélyt az irányító arra, hogy az ügynökével együtt felvegye a kapcsolatot más csapatokkal egy lehetséges csere miatt. Majd egy héttel később, március 24-én lett elküldve.

 

A Panthers részéről érthető volt az időhúzás, hisz egy felgyógyult Newton érhetett volna egy-két magasabb picket. A játékos szempontjából ugyanakkor ez a lehető legrosszabbul sült el, hisz egyrészt a koronavírus-járvány miatt nem volt lehetőség orvosi vizsgálatokra, másrészt a piac nyitásakor még csak szabadügynök sem volt. Így azért nehéz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!