Connect with us

Hír

Nem áll jól Ryan Mallett szénája – UPDATE

Mint azt megírtuk, Ryan Mallett megint elkésett  ,  ám ennek most komolyabb következményei lehettek volna. Bill O’Brien, a Texans főedzője ugyanis kivágta volna az irányítót, de döntését megvétózta Rick Smith, a general manager, írja a Houston Chronicle.

malett

 

Mallett első évét tölti a két éves, 7 millió dolláros szerződésének, amelynek garantált tartalmát (1.7 millió dollár) idén kapja meg. Elküldésévél tehát idén csak némi apró, meg egy roster hely szabadulna fel, ám jövőre már 3.5 millió dollárt spórolna  rajta a Texans. Ne legyen kétség a felől, hogy az idén 4 meccsen kezdő, 53%-kal passzoló, 3 TD mellett 4 INT-t kiosztó irányító legkésőbb a holtszezonban távozik a csapattól. Nemcsak azért, mert gyengébb, mint Bryan Hoyer, hanem mert profihoz méltatlanul, konkrétan egy durcás gyerekként viselkedik. Jelenléte káros az öltözői hangulatra, ráadásul az sem jó jel, ha épp miatta különbözik össze (még ha csak minimálisan is) a general manager és a főedző.

 

UPDATE: Véget ért a QB-dráma Houstonban, a Texans ma kirúgta a (csere)irányító Ryan Mallettet! Bár tegnap még a GM Rick Smith elutasította Bill O’Brien ezirányú kérését, úgy látszik, hogy sikerült megállapodniuk a feleknek Mallett távozásáról.

 

A távozó QB sem viselkedésével (kihagyott edzések, lekésett csapatgép), sem játékával (legrosszabb passzpontoság és Yard Per Attempt mutató a ligában) nem nyűgözte le a Texans stábját, így nem valószínű, hogy különösebben hiányolni fogják.

 

Felkészül: Tim Tebow?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!