Connect with us

Hír

Eli Manning: jobban kell játszanom

Úgy néz ki, hogy a hatalmas költekezés, amit a Giants csinált a szabadügynök piacon, kifizetődni látszik: a védelem jól játszik. Ez azonban nem mondható el az offense-ről, Eli Manning és a támadók gyenge és hullámzó játéka miatt a csapat nyerhető meccseket bukott el. Jelenleg utolsók a csoportban.

 

Nem játszottam olyan jól a múlt héten, mint kellett volna. Elhibáztam néhány dobást. Muszáj több jó labdát adnom, jobb döntéseket hoznom és nem szabad turnovert csinálni. De fejlődünk. Továbbra is keményen dolgozunk és kialakul” – mondta Eli.

 

eli-manning-dab-12-19-15

 

A Giants két győzelme során Manning 100+ os passer ratinget hozott és a labdái 68%-ban voltak pontosan. Ám a vereségek gyakran rajta (meg nyilván a fal, az elkapók stb. aktuálisan gyengébb teljesítményén) múlott. Bár a Redskins ellen 350 yardot passzolt, volt két csúnya interceptionja. Az utóbbi két hétben pedig 57%-os volt a pontossága, valamint 63,3-as és 78,2-es passer ratinget produkált. Az offense pedig összességben nézve a 27. a ligában a 17,8 pont/meccs statisztikájukkal.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!