Connect with us

Hír

Nem nézek focit, inkább videojátékoznék

A Patriots tegnap cserélte el kiváló linebackerét, Jamie Collinst a Brownshoz. Nagy meglepetésként érte ez a szurkolókat és minket is. Néhány indok már napvilágot is látott, mind például hogy túl sok pénzt kérne jövőre és ezt nem fizetné meg a Patriots, hogy nem követte mindig az edzői utasításokat hanem “szabadon mozgott, azt csinált amit akart”, de ennek fontosságát például a Pats linebacker-edzője cáfolta. Most viszont előkerült egy újabb dolog, ami érdekesen hathat.

 

collins2-1

 

Collinst még szeptemberben kérdezte meg az Improper Bostonian egyik újságírója, hogy egyetemi vagy profi focit szeret-e jobban nézni. Erre jött a meglepő válasz:

 

“Egyiket sem. Úgy nőttem el, hogy nem néztem focit, és most sem nézek. Chandler Jonesszal beszéltünk is erről, mikor még idekerültem. Sosem néztem focit. Sosem gondoltam, hogy itt leszek, inkább videojátékoznék. Nem is igazán akarom nézni.”

 

Azért is lehet ez érdekes, mert Chandler Jonest is elcserélte a Patriots nem is olyan régen és akár ez is közrejátszhatott benne. Ez ugyanis sugallhatja azt, hogy nem szereti azért annyira a focit, nincs meg az a szenvedélye a sport iránt, amit Belichickék elvárnak. Még ha ez a pályán nem is látszik.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!